::Ajánló::::Magunkról::


::Elérhetőségünk

Számítástechnika, fénymásolás üzlet:
5420 Túrkeve, Millennium park 10. (üzletsor)
tel.: 56/554-364 ; 06/70/945-5274

e-mailuh.tenatad.liam@tibag:

       

::Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig: de.: 8-12     du.: 13-17 óráig
Szombat: 9 - 12 óráig
vasárnap: zárva

::Bemutatkozás

A Ga-Bit Informatika, partnerei minél színvonalasabb és teljesebb kiszolgálása érdekében folyamatosan termékköre bővítésén dolgozik.Az elmúlt évek munkája lehetővé tette, hogy a cég a hasonló forgalmazóknál szélesebb választékot nyújthat vásárlóinak és megrendelőinek. Termékstruktúránkat magasabb minőségű, márkás termékek töltik be. A hangsúlyt a cégek és magánszemélyek termék illetve szerviz szolgáltatásra helyezi. Cégünk megalakulása óta olyan termék és szolgáltatás struktúra kialakítására törekszünk, amely partnereink minél magasabb színvonalú kiszolgálását teszi lehetové. Napjainkra a Ga-Bit Informatika egy elfogadott, kompetens céggé fejlődött. Partnereink és megrendelőink száma folyamatosan növekszik működésünk óta. A GA-BIT BT. lelkes és tapasztalt szakértő csapattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó vállalkozásként kíván a megrendelők igényeinek megfelelően tevékenykedni.

::Szolgáltatás

Hardver és szoftver kereskedelem széles választékú hardver és szoftver termékek, kellékek, kiegészítők forgalmazása.

::Kiskereskedelem

Árlistánk az Interneten naprakészen megtekinthetőek, letölthetőek.

::Rendszerszervezés

Lokális és globális számítógép hálózatok tervezése, kivitelezése, kommunikációs rendszerek (adat, fax, beszéd, kép) integrálása.

::Szervíz, karbantartás, redszerfelügyelet

Szerviz, karbantartás, rendszerfelügyelet Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek hibák és üzemzavarok gyors elhárításában. Szaktanácsadás és oktatás Az állandóan fejlődő technikai színvonallal való lépéstartás állandó tudásfejlesztést igényel.

::Irodatechnika

Az irodai munkában szükséges és hasznos gépek (fénymásoló, fax, iratkötő, spirálozó, fűzőgépek, stb.) beszerzése és kiszállítása.